Isostoiminta

Isosiksi tarvitaan monenlaisia nuoria ja sen vuoksi juuri sinä olet tervetullut mukaan Kangasniemen seurakunnan isostoimintaan!

Isoset ovat seurakunnan nuoria vapaaehtoisia vastuunkantajia ja leirien tärkeitä yhteishengen luojia. Heidät koulutetaan tehtäväänsä.

Kokoonnumme isoskoulutukseen noin kerran kuukaudessa. Koulutukset järjestetään yleensä viikonloppuisin Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1) ja ne kestävät noin kaksi tuntia kerrallaan. Tarvittaessa järjestämme koulutukset etänä.

Koulutuksessa käsitellään monia hyödyllisiä taitoja, kuten ryhmän ohjaamista ja vuorovaikutustaitoja. Tutustumme syvemmin Raamattuun ja pohdimme yhdessä elämän suuria kysymyksiä. Syömme myös lounasta ja hiljennymme lopuksi hartauteen. Kokoontumisten lisäksi isoskoulutukseen kuuluu leirejä, joissa pidetään hauskaa ja harjoitellaan isosen taitoja. Isoset osallistuvat myös osaan riparitapaamisista.

Voit osallistua isoskoulutukseen, vaikka et olisi varma, haluatko toimia leirillä isosena. Opit joka tapauksessa tärkeitä taitoja, tutustut paremmin toisiin ja myös itseesi, ja saat koulutuksen käymisestä todistuksen. Lähde rohkeasti mukaan!