Isoskoulutusstartti 2021

Vuoden 2021 isoskoulutusstartti pidetään Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1) 11.9. klo 14-16. Lämpimästi tervetuloa mukaan, jos isoshommat kiinnostaa! Startissa saat tietoa isoskoulutuksesta ja sen sisällöstä. Osallistuminen ei kuitenkaan vielä sido mihinkään eli saat rauhassa kokeilla olisiko isostoiminta sinun juttusi. Tarjolla on pientä purtavaa, joten ilmoitathan meille mahdollisesta ruokavaliosta tai allergioista.

Ps. Ei hätää, jos et pääse starttiin esimerkiksi pelireissun takia. Laita kuitenkin viestiä Mainille (0400 143 602) tai Lauralle (0400 143 608) että olisit kiinnostunut isostoiminnasta. Voit sitten hypätä mukaan seuraavaan tapaamiseen.

Isoskoulutusstartti 11.9.2021 klo 14-16 Tervaniemen tuvalla. Tervetuloa mukaan!

Isostoiminta

Isosiksi tarvitaan monenlaisia nuoria ja sen vuoksi juuri sinä olet tervetullut mukaan Kangasniemen seurakunnan isostoimintaan!

Isoset ovat seurakunnan nuoria vapaaehtoisia vastuunkantajia ja leirien tärkeitä yhteishengen luojia. Heidät koulutetaan tehtäväänsä.

Kokoonnumme isoskoulutukseen noin kerran kuukaudessa. Koulutukset järjestetään yleensä viikonloppuisin Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1) ja ne kestävät noin kaksi tuntia kerrallaan. Tarvittaessa järjestämme koulutukset etänä.

Koulutuksessa käsitellään monia hyödyllisiä taitoja, kuten ryhmän ohjaamista ja vuorovaikutustaitoja. Tutustumme syvemmin Raamattuun ja pohdimme yhdessä elämän suuria kysymyksiä. Syömme myös lounasta ja hiljennymme lopuksi hartauteen. Kokoontumisten lisäksi isoskoulutukseen kuuluu leirejä, joissa pidetään hauskaa ja harjoitellaan isosen taitoja. Isoset osallistuvat myös osaan riparitapaamisista.

Voit osallistua isoskoulutukseen, vaikka et olisi varma, haluatko toimia leirillä isosena. Opit joka tapauksessa tärkeitä taitoja, tutustut paremmin toisiin ja myös itseesi, ja saat koulutuksen käymisestä todistuksen. Lähde rohkeasti mukaan!