NUORISOTYÖNOHJAAJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKA 1.8.2020-25.8.2021. 

Oletko nuorten kanssa hyvin toimeentuleva kirkollisen työn moniottelija? Tule töihin seurakuntaamme keskelle kauneinta Suomea! Kangasniemen seurakunnassa on haettavana.


MIKÄ SEURAKUNTA?

Kangasniemi sijaitsee Valtatie 13:n varressa, vesistöjen äärellä Jyväskylän ja Mikkelin välimailla. Jäseniä seurakunnassamme on noin 4 300 ja palveluksessa on 15 vakituista työntekijää. Toimintaamme värittävät muun muassa kuukausittaiset gospelmessut, vahva vapaaehtoistoiminta sekä halu välittää kristillistä sanomaa.

MIKÄ VIRKA? 

Viranhaltijan vastuulla on yhdessä nuorisopastorin kanssa seurakunnan nuoriso- ja varhaisnuorisotyö, minkä lisäksi nuorisotyönohjaaja osallistut seurakuntamme koko kasvatustyöhön. Haemme henkilöä, jolla on myös kiinnostusta musiikkitoimintaan ja itsenäinen työote. 

MITEN MENESTYN? 

Kyky tulla nuorten kanssa toimeen heitä kuunnellen on edellytys työssäsi menestymiseen. Arvostamme ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja, sillä nuorisotyönohjaajana olet mukana myös työalojen rajat ylittävässä yhteistyössä. Mielenkiintoisen lisän tuot, jos sinulla on osaamista musiikkia kohtaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis monilahjakkuus, vaan tärkeintä on positiivinen asenne sekä halu kehittää myös itseäsi. 

MITEN HAEN? 

Hakemusten joita ei palauteta, tulee olla liitteineen (ansioluettelo ja jäljennökset opiskelu- ja työtodistuksista) perillä viimeistään 30.6.2020 klo 12 mennessä osoitteessa Kangasniemen seurakunta / kirkkoneuvosto, Kirkkoniementie 2, 51200 Kangasniemi (kuoreen merkintä ”Nuorisotyönohjaaja”) tai sähköpostitse osoitteella kangasniemen.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi. Voit kertoa itsestäsi myös videohakemuksella, joka pyydetään toimittamaan samaan s-postiosoitteeseen. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään perjantaina 8.7.2020. Hakijalle katsotaan eduksi kelpoisuus kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan (kirkkohallituksen päätös nro 124, 24.1.2017), musiikilliset valmiudet sekä kokemus varhaisnuorisotyöstä. Palkkaus on (KirVesTes) vaativuusryhmä 502 mukainen. Virassa on 4 kk koeaika. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen viran vastaanottamista valittavan on esitettävä lääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. 

KENELTÄ KYSYN?

Tiedusteluihin vastaa kirkkoherra Matti Tolvanen, p. 0400 143 601 ja matti.tolvanen(at)evl.fi

Ehkä juuri sinä olet tuleva osa tiimiämme - odotamme hakemustasi!