lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Nuori kirkko viettää juhlavuottaan, sillä sen juuret ulottuvat vuoteen 1919. Siksi juhlimme 2019 alusta loppuun. Tykkää Facebookissa Kangasniemen seurakunnasta niin saat ajankohtaista tietoa. Tervetuloa mukaan toimintaan, kaikkeen saa tulla vaikket olisi vielä syksyllä osallistunutkaan!

Avoimet ovet 3.-6.- luokkalaisille perjantaisin klo 14–16.30 Tervaniemen tuvalla

Kevätkaudella 2019 avoimia ei ole 1.3., 8.3. eikä pitkäperjantaina 19.4.

Avoimissa ovissa voit pelailla biljardia, jääkiekkopeliä tai lautapelejä tai vain olla ja jutella. Tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa yksin tai kavereiden kanssa siksi aikaa kun haluat. Mukana Sanna ja Samuli tai vapaaehtoiset.

Puuhakerho 1.-2.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 17–18.30 Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1)

Kerhoa ei ole talvilomalla eikä vappuna 1.5. Kevään viimeinen kerho on 15.5.

Kerhonohjaajina Alma ja Erika

Puuhakerho 3.-5.-luokkalaisille

torstaisin klo 17–18.30 Tervaniemen tuvalla

Kerhoa ei ole talvilomalla. Kevään viimeinen kerho on 16.5.

Kerhonohjaajina Iita ja Piitu

Kerhoissa mm. pelaillaan, liikutaan, askarrellaan, leivotaan kerholaisten toiveita kuunnellen. Aluksi vietetään kerhohartaus. Kerhoon voit tulla ilmoittautumatta mukaan koko kerhokauden ajan. Seurakunta on vakuuttanut kerholaiset kerhoajalla. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. Kerho on maksuton.

Kesällä tulossa juhlavuoden leirejä:

Pisara-telttaleiri 24.-29.7.19 Partaharjulla Pieksämäellä

Tervetuloa kaikki 10-14-vuotiaat viettämään suurleiriä Kangasniemen porukassa! Tälle telttaleirille juhlimaan saapuu koululaisia ympäri Suomen. Leirikylämme on Järvelä, jossa telttailee Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien alueelta saapuvat ryhmät. Leiripaikkana on Partaharjun leirikylä.

Lisäinfoa leiristä löydät täältä ---> https://www.kangasniemenseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/kouluikaiset/pisara-suurleiri-info-sivu

Ilmoittautuminen Pisara-leirille

Ilmoittautuminen alkaa ke 20.3. klo 16 ja ennakkokokoontumisen pidämme Salmelassa vapunpäivänä ke 1.5. klo 13-15. Ilmoittautua voi vappuaattoon 30.4. saakka. Leirimaksu on 80€/ leiriläinen (sisaralennuksella 60€). Leirimaksuun voi hakea avustusta tarvittaessa.

Ilmoittautuminen 10-14-vuotiaiden Pisara-suurleirille tästä: https://www.kangasniemenseurakunta.fi/osallistu/tytot-ja-pojat/leiri-ilmoittautuminen

Pisaran yhteydessä on myös perheleiri, josta lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa pisaraleiri.fi/hinnat-ja-ilmoittautuminen. Perheleirille ilmoittaudutaan itse, 10-14-vuotiaat ilmoittautuvat Kangasniemen seurakunnan sivuilla.

Salmelan kesäleirit 2019:

Eskarin ja ekaluokan käyneiden KASTE-päiväleiri 13.-14.6.

Leiripäivät ovat täynnä ulkopuuhaa, uimista ja yhdessäoloa. Vietämme leirillä juhlia 100 vuotta iloa- kouluikäisten juhlavuoden merkeissä. Yöksi pääsee omaan sänkyyn ja aamulla taas takaisin leirille.

2.-4.-luokan käyneiden KASTE- kesäleiri 17.-19.6.

Vietämme leirillä juhlia 100 vuotta iloa- kouluikäisten juhlavuoden merkeissä. Pelaamme, leikimme ja retkeilemme ulkona, käymme uimassa ja teemme tehtäviä pienemmissä ryhmissä. Yöpyminen on sisällä, huoneisiin voi majoittua max 4 henkeä omien huonekaveritoiveiden mukaan. Jos leiriläinen täyttää 10 vuotta vuonna 2019, hän pääsee myös Pisara-telttaleirille, josta tietoa ylempänä.

Salmelan kesäleirille ilmoittautuminen on tulossa toukokuussa tälle sivustolle. Leirille ilmoittautuneet saavat lisätietoa leirikirjeestä, joka ilmestyy myös nettisivuille. Huoltaja täyttää osallistujalomakkkeen leirille saapuessa.

Salmelan leirikeskuksen osoite on Salmelantie 74. Leirien vetäjinä toimivat nuorisotyönohjaajat Sanna Paappanen ja Kiti Laitinen ja mukana on myös isosia. Ruokailusta vastaavat seurakunnan emännät.

Lauluryhmä 11–18-vuotiaille

Harjoittelemme yhdessä eri äänissä laulamista, mikrofonin käyttöä ja vinkkejä hyvään äänenkäyttöön. Lauluja voidaan valita myös yhdessä. Ilmoittaudu Sannalle (yhteystiedot alla), sovimme harjoitukset WhatsApp-ryhmässä.

Tykkää Facebookissa: Kangasniemen seurakunta

Perheretki Tykkimäelle la 18.5.2019

Tykkimäkeen voit lähteä koko perheellä! Ilmoittautuminen näillä sivuilla 1.-12.4. Lisätietoa tulossa pian. Retkiaika on n. klo 8-20 ja päivä alkaa televisioitavalla huvipuistojumiksella klo 11.15. Seurakunta tarjoaa kuljetuksen ja osan lasten rannekkeiden hinnasta. Alaikäisillä lapsilla on oltava nimetty huoltaja mukana.