lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

 

Nuori kirkko viettää juhlavuottaan, sillä sen juuret ulottuvat vuoteen 1919. Siksi juhlimme 2019 alusta loppuun. Tykkää Facebookissa Kangasniemen seurakunnasta niin saat ajankohtaista tietoa. 

Avoimet ovet 3.-6.- luokkalaisille perjantaisin klo 14–16.30 Tervaniemen tuvalla 24.5. saakka

Avoimissa ovissa voit pelailla biljardia, jääkiekkopeliä tai lautapelejä tai vain olla ja jutella. Tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa yksin tai kavereiden kanssa siksi aikaa kun haluat. Mukana Sanna ja Samuli.

Kerhot ovat päättyneet ja ne jatkuvat taas syyskuussa 2019!

Kerhoissa mm. pelaillaan, liikutaan, askarrellaan, leivotaan kerholaisten toiveita kuunnellen. Aluksi vietetään kerhohartaus. Kerhoon voit tulla ilmoittautumatta mukaan koko kerhokauden ajan. Seurakunta on vakuuttanut kerholaiset kerhoajalla. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. Kerho on maksuton.

 

 Juhlavuoden kesäleirit:

Pisara-telttaleiri 24.-29.7.19 Partaharjulla Pieksämäellä

Tervetuloa kaikki 10-14-vuotiaat viettämään suurleiriä Kangasniemen porukassa! Tälle telttaleirille juhlimaan saapuu koululaisia ympäri Suomen. Leirikylämme on Järvelä, jossa telttailee Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien alueelta saapuvat ryhmät. Leiripaikkana on Partaharjun leirikylä.

Lisäinfoa leiristä löydät tältä sivulta.

Ilmoittautuminen Pisara-leirille

Ilmoittautuminen alkaa ke 20.3. klo 16 ja ennakkokokoontumisen pidämme vapunpäivänä ke 1.5. klo 13-15. Ilmoittautua voi vappuaattoon 30.4. saakka. Leirimaksu on 80€/ leiriläinen (sisaralennuksella 60€). Leirimaksuun voi hakea avustusta tarvittaessa.

Ilmoittautuminen 10-14-vuotiaiden Pisara-suurleirille tästä: https://www.kangasniemenseurakunta.fi/osallistu/tytot-ja-pojat/leiri-ilmoittautuminen

 

Pisaran yhteydessä on myös perheleiri, josta lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa pisaraleiri.fi/hinnat-ja-ilmoittautuminen. Perheleirille ilmoittaudutaan itse, 10-14-vuotiaat ilmoittautuvat Kangasniemen seurakunnan sivuilla.

Salmelan kesäleirit 2019:

Eskarin ja ekaluokan käyneiden KASTE-päiväleiri 13.-14.6.

Leiripäivät ovat täynnä ulkopelejä, rantapuuhaa ja yhdessäoloa. Vietämme leirillä juhlia 100 vuotta iloa- kouluikäisten juhlavuoden merkeissä. Yöksi pääsee omaan sänkyyn ja aamulla taas takaisin leirille. Leiripäivät noin klo 9.30-17. Leirimaksu 15 e.

2.-4.-luokan käyneiden KASTE- kesäleiri 17.-19.6.

Vietämme leirillä juhlia 100 vuotta iloa- kouluikäisten juhlavuoden merkeissä. Pelaamme, leikimme ja retkeilemme ulkona, käymme uimassa ja teemme tehtäviä pienemmissä ryhmissä. Yöpyminen on sisällä, huoneisiin voi majoittua max 4 henkeä omien huonekaveritoiveiden mukaan. Leiri alkaa maanantaina iltapäivällä ja päättyy keskiviikkona alkuillasta. Leirimaksu 20 e.

Jos leiriläinen täyttää 10 vuotta vuonna 2019, hän pääsee myös Pisara-telttaleirille, josta tietoa ylempänä.

Salmelan kesäleireille ilmoittautuminen alkaa ti 14.5. klo 16 ja on auki 19.5. saakka. Leirille ilmoittautuneet saavat lisätietoa leirikirjeestä. Huoltaja täyttää osallistujalomakkkeen leirille saapuessa. Jos et saa vahvistusviestiä ilmoittautumisesta, otathan yhteyttä allaoleviin numeroihin.

Salmelan leirikeskuksen osoite on Salmelantie 74. Leirien vetäjinä toimivat nuorisotyönohjaajat Sanna Paappanen ja Kiti Laitinen ja mukana on myös isosia. Ruokailusta vastaavat seurakunnan emännät.

Tykkää Facebookissa: Kangasniemen seurakunta

Perheretki Tykkimäelle la 18.5.2019

Tykkimäkeen voit lähteä koko perheellä! Ilmoittautuminen tästä linkistä 1.-12.4.

YouTube-video