lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäiset

Nuori kirkko viettää juhlavuottaan, sillä sen juuret ulottuvat vuoteen 1919. Siksi juhlimme 2019 alusta loppuun. Tykkää Facebookissa Kangasniemen seurakunnasta niin saat ajankohtaista tietoa. Tervetuloa mukaan toimintaan, kaikkeen saa tulla vaikket olisi vielä syksyllä osallistunutkaan!

Avoimet ovet 3.-6.- luokkalaisille perjantaisin klo 14–16.30 Tervaniemen tuvalla

Kevätkaudella 2019 avoimia ei ole 1.3., 8.3. eikä pitkänäperjantaina 19.4.

Avoimissa ovissa voit pelailla biljardia, jääkiekkopeliä tai lautapelejä tai vain olla ja jutella. Tarjolla pientä välipalaa. Tervetuloa yksin tai kavereiden kanssa siksi aikaa kun haluat. Mukana Sanna ja Samuli tai vapaaehtoiset.

Puuhakerho 1.-2.-luokkalaisille

keskiviikkoisin klo 17–18.30 Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1)

Kerhoa ei ole talvilomalla eikä vappuna 1.5. Kevään viimeinen kerho on 15.5.

Kerhonohjaajina Alma ja Erika

Puuhakerho 3.-5.-luokkalaisille

torstaisin klo 17–18.30 Tervaniemen tuvalla

Kerhoa ei ole talvilomalla. Kevään viimeinen kerho on 16.5.

Kerhonohjaajina Iita ja Piitu

Kerhoissa mm. pelaillaan, liikutaan, askarrellaan, leivotaan kerholaisten toiveita kuunnellen. Aluksi vietetään kerhohartaus. Kerhoon voit tulla ilmoittautumatta mukaan koko kerhokauden ajan. Seurakunta on vakuuttanut kerholaiset kerhoajalla. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa. Kerho on maksuton.

Leirit #rauha-teemalla Salmelassa:

22.–24.2. pelileiri 5.-7.-luokkalaisille

Pelataan kännykällä, pleikalla ym. ja välillä ulkoillaan! Ilm. 23.1.–17.2.

8.-10.3. lumileiri 1.-4.-luokkalaisille

Ulkoillaan, leikitään ja levätään yhdessä! Ilm. 23.1.–3.3.

Leiri-ilmoittautuminen aukeaa täällä ke 23.1. klo 16 ja ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä vapaata leiripaikkaa Sannalta p. 0400 143 608. Osallistumismaksu 15e maksetaan leirille tullessa. Salmelan leirikeskuksen osoite on Salmelantie 74.

Kesällä tulossa juhlavuoden leirejä:

Pisara-telttaleiri 24.-29.7.19 Partaharjulla Pieksämäellä

Tervetuloa kaikki 10-14-vuotiaat viettämään suurleiriä yhdessä isossa porukassa! Ilmoittautuminen alkaa täällä ke 20.3. klo 16 ja ennakkokokoontumisen pidämme Salmelassa ke 1.5. klo 13-15. Pisaran yhteydessä on myös perheleiri, josta lisätietoa pisaraleiri.fi.

Salmelan kesäleireillä eskarin ja 1.-4.-luokan käyneiden kanssa vietämme myös juhlaa! Leirit tulossa kesäkuussa.

Lauluryhmä 11–18-vuotiaille

Harjoittelemme yhdessä eri äänissä laulamista, mikrofonin käyttöä ja vinkkejä hyvään äänenkäyttöön. Lauluja voidaan valita myös yhdessä. Ilmoittaudu Sannalle (yhteystiedot alla), sovimme harjoitukset WhatsApp-ryhmässä.

Tykkää Facebookissa: Kangasniemen seurakunta

Perheretki Tykkimäelle la 18.5.2019!