10-14-vuotiaiden varhaisnuorien leiri-ilmoittautuminen Pisara-suurleirille 24.-29.7.2019

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa 10-14-vuotiaan lapsen/lapset Pisara-suurleirille 24.-29.7.2019 Pieksämäen Partaharjulle. Leirin vetäjinä toimivat nuorisotyönohjaajat Samuli Pietiläinen ja Sanna Paappanen. Lomakkeen tietoja käsittelevät vain leirin nuorisotyönohjaajat eikä niitä luovuteta muille. Lomakkeen tiedot hävitetään 3 kk kuluessa leirin päättymisestä. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

Osallistumismaksu on 80 € (sisarusalennuksella 60 €), joka maksetaan kahdessa erässä: 30€ etukäteistapaamisessa vappupäivänä 1.5. Tervaniementuvalla klo 13-15 ja loput laskulla, joka jaetaan etukäteistapaamisessa. Leirimaksuun voi myös hakea avustusta. Mahdolliset osallistuvat sisarukset voi ilmoittaa tällä samalla lomakkeella.

Ilmoittautumisen voi periä maksutta 16.5. mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova, jonka vuoksi 16.5. jälkeen ilmottautumisen voi perua vain lääkärin todistuksella ja maksettavaksi jää osa leirimaksua (40 €). Vaihtoehtoisesti voi myös etsiä toisen lähtevän leiriläisen tilalle.

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Leirillä saatetaan ottaa yleiskuvia useammasta ihmisestä, ei lähikuvia yksittäisestä leiriläisestä. Saako kuvaa, jossa leiriläinen näkyy...

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Etukäteistapaamisessa vappupäivänä 1.5. harjoittelemme mm. teltan pystyttämistä.

Kenttä on pakollinen.

Leiriläiset saavat myös omat leiripaidat leirille...

Kenttä on pakollinen.

Leiriläisten ruokavaliot ja ruoka-aineallergiat sekä terveydentilaan liittyviä asioita kysymme etukäteiskokoontumisessa Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1) vappupäivänä 1.5. klo 13-15.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta sivu ohjautuu Pisara-infosivulle. Kirjettä ei lähetetä postitse, vaan se jaetaan etukäteistapaamisessa ja on myöhemmin luettavissa seurakunnan kouluikäisten sivuilla. Ilmoittautumisesta lähetetään myös vahvistus tekstiviestinä 3 päivän kuluessa. Otathan yhteyttä, jos vahvistusviestiä ei tule! Kiitos ilmoittautumisesta!

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.