Vapaaehtoistoimintaa nuorille:

 

Isoseksi tai kerhonohjaajaksi?

 

Haluatko lähteä mukaan isoskoulutukseen tai kerhonohjaajaksi? Isoskoulutettavaksi voit lähteä jos olet innokas, rippikoulun käynyt nuori. Isoskoulutus on kaksivuotinen ja molemmista vuosista saa todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Isoskoulutuksen käyneellä on mahdollisuus hakea isoseksi joko varhaisnuorten leireille, rippikouluun tai tapahtumiin, joissa tarvitaan apukäsiä sekä innokkaita vapaaehtoisia. Isoskoulutus alkaa 19.9. Tervaniemen tuvalla. Isosille maksetaan pieni palkkio leireistä. Isoskoulutuksesta vastaava on nuorisotyönohjaaja Hilla Kaartti (0400 143 608)

 

Kerhonohjaajaksi voit hakea jos olet käynyt rippikoulun ja sinulla on visio, millaista kerhoa mahdollisesti haluaisit pitää. Kerhoa pidetään pareittain usein kerran viikossa. Kerhonohjaajat saavat palkkion pitämistään kerhoista sekä halutessaan työtodistuksen. Kerhonohjaajien yhteyshenkilö ja kerhoista vastaava on nuorisotyönohjaaja Hilla Kaartti (0400 143 608) ja häneen voit ottaa yhteyttä kerhonohjaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

 

Nuorten bänditoiminta

Seurakunnalla on bändikämppä soittimineen ja sitä voi käyttää harjoitteluun ja soittamiseen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä nuorisotyönohjaaja Hilla Kaarttiin (0400 143 608).