Kynttilänpäivän messu kirkossa

Kynttilänpäivän messu kirkossa Kangasniemen kirkko

liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, kanttori Sirkku Tolvanen, Outi Virtakallion messuryhmä. Sirpa, Riitta ja Anita pitävät PYHÄKOULUA pienille ja isoille lapsille. Yhteisvastuukeräysmateriaalin jako kirkossa messun jälkeen! Lähde mukaan kerääjäksi ”lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen”.Yhteisvastuu 2018 torjuu nälkää ja köyhyyttä Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

.

Messu kirkossa

9 sunnuntai helluntaista. Totuus ja harha. Liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttorina Sirkku Tolvanen, Sirpa Malisen messuryhmä

Karjalaisen kansan messu

Harlu-seuran 75-vuotisjuhlajumalanpalvelus. Liturgia Jukka Kuparinen, saarna Matti Tolvanen, kanttorina Natalia Ikonen, soitinryhmä ja kuoro.

Kansanmusiikkimessu kirkossa

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Sirkku Tolvanen, Anita Honkasen messuryhmä.