Myötätunnon Majatalo-ilta Kangasniemi-salissa

ke 24.1. kello 18.00

Tutun väen lisäksi vieraana Jorma Lahikainen, jolle kristittyjen yhteinen rukous on sydämen asia. Lapsille ohjelmaa omassa Majatalossaan. Levollisessa iltahetkessä kaunista musiikkia, rukousta ja yhdessä oloa. Huom! Kunnallislehden uutisiin oli pujahtanut päivämäärävirhe. Oikea päivämäärä on keskiviikkona 24.1.

.

Tänään 24.1. klo 18 on mahdollisuus seurata Majatalo-iltaa suorana lähetyksenä Kangasniemen seurakunnan Facebook sivun kautta (jos yhteys saadaan pelaamaan). Tässä on linkki suoraan lähetykseen:https://www.facebook.com/kangasniemensrk/

Kangasniemen kirkko

Messu kirkossa

1. paastonajan sunnuntai, liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Sirkku Tolvanen, Kari Tiusasen messuryhmä.

Vihikankaan kerhotupa

5v. Päiväkerho

Tervaniemen tupa

Naisten Pankin Teetupa-illassa Sananlaskuvisa -Lukion oppilaskunta vastaan Naisten Pankin paikallisryhmä.

¨Kumpi on tiijolta parempi, muistannalta mahtavampi?" Tuomarina visassa opettaja Antti-Jussi Kuutti