Rippikoulusunnuntai, gospelmessu

Rippikoulusunnuntai, gospelmessu Kangasniemen kirkko

Rippikoulun aloitusmessu rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen. Riitan ja Anitan pyhäkoulu 0-6-vuotiaille sakastissa, Sirpan ja isosten kouluikäisille seurakuntatalon alasalissa. Lähtö molempiin pyhäkouluihin alkuvirren aikaan kirkosta.

Tervetuloa kirkkoon kaikki rippikoulun aloittavat nuoret perheineen. Jos et ole ilmoittautunut rippikouluun sähköisesti, tähän messuun voit palauttaa paperisen ilmoittautumislomakkeen.

Messun jälkeen n. klo 11.15 kirkon etuosassa tärkeää tietoa rippikoulusta ja riparipassien jako. Passista näet tulevat kokoontumiset.

Tuula Suuronen

Sanna Paappanen

Kangasniemen kirkko

Messu kirkossa

liturgia ja saarna Matti Tolvanen, kanttori Natalia Ikonen, Pentti Pynnösen messuryhmä.

Kangasniemen kirkko

Messu kirkossa

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Natalia Ikonen, Ruamjai-kuoro, Tamara Antikaisen messuryhmä

Tervaniemen tupa