Rippikoulusunnuntai, gospelmessu

Rippikoulusunnuntai, gospelmessu Kangasniemen kirkko

Rippikoulun aloitusmessu rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen. Riitan ja Anitan pyhäkoulu 0-6-vuotiaille sakastissa, Sirpan ja isosten kouluikäisille seurakuntatalon alasalissa. Lähtö molempiin pyhäkouluihin alkuvirren aikaan kirkosta.

Tervetuloa kirkkoon kaikki rippikoulun aloittavat nuoret perheineen. Jos et ole ilmoittautunut rippikouluun sähköisesti, tähän messuun voit palauttaa paperisen ilmoittautumislomakkeen.

Messun jälkeen n. klo 11.15 kirkon etuosassa tärkeää tietoa rippikoulusta ja riparipassien jako. Passista näet tulevat kokoontumiset.

Tervaniemen tupa

Rippikoululaisten Yhteisvastuu-keräys

Rippikoululaisten kokoontuminen

Kangasniemen kirkko

Messu kirkossa, kakkosrippikoulun kirkkopyhä

liturgia ja saarna Tuula Suuronen, kanttori Sirkku Tolvanen, Anna-Leena Mieskolaisen messuryhmä. Rippikoululaisten kokoontuminen.

Kangasniemen kirkko

Gospelmessu kirkossa

liturgia ja saarna Pirkka Sieviläinen, kanttori Sirkku Tolvanen, Pentti Pynnösen messuryhmä