Kipinää liikkumiseen -iltapäivä urheilukentän alueella

ma 16.10. kello 09.00 - kello 12.00

KUTSUMME SINUT JA YSTÄVÄSI VIETTÄMÄÄN YHDESSÄ KAIKILLE AVOINTA KIPINÄÄ LIIKKUMISEEN-PÄIVÄÄ! MA 16.10.2017 KLO 9-12 URHEILUKESKUKSEEN TEHOMET AREENALLE TOIMINTARASTEILLA ON MAHDOLLISTA PÄÄSTÄ KOKEILEMAAN FRISBEEN HEITTOA, LASER AMMUNTAA, CURLINGIA, GOLFIA JA SEINÄKIIPEILYÄ! TARJOAMME MEHUA SEKÄ HERNEKEITTOA, ARVOMME OSALLISTUJIEN KESKEN PALKINTOJA, SIRPA TARVONEN (TYÖTTÖMIEN TERVEYDENHOITAJA) ON PAIKALLA MITTAAMASSA VERENPAINEITA JA VERENSOKEREITA. TOIMINTAANSA OVAT ESITTELEMÄSSÄ mm. KAPA 51, KALSKE AMPUMAJAOSTO, PUULAGOLF JA KANGASNIEMEN KURLINKI RY. TAPAHTUMAN TARJOAA YHTEISTYÖ JA TULEVAISUUS-HANKE (sosiaali- ja terveysministeriö tukee veikkauksen tuotoilla), KANGASNIEMEN TYÖTTÖMÄT RY, KANGASNIEMEN EVL-SEURAKUNTA, ESSOTE: sosiaalityö ja mielenterveystoimisto, KANGASNIEMEN KUNTA: LIIKUNTATOIMI JA NUORISOTOIMI, ESLI- LIIKKUVA MAASEUTUHANKE SEKÄ MYRSKYLYHTY RY TAPAHTUMA ON MAKSUTON. TERVETULOA!

Kelton ystävät

Kelton seurakunnan kuulumisia. Kahviraha ja arpajaisten tuotto Kelton seurakunnan ylläpitämälle vanhainkodille.

Suomen Raamattuopiston päivätilaisuus kahviossa

Marja-Liisa Seppänen ja Juha Hasanen. Päivätilaisuuksissa on kahvitarjoilu alkaen ja lisäksi tilaisuuksissa on myös mahdollisuus ostaa mm. hyvää kristillistä kirjallisuutta ja kortteja