Kipinää liikkumiseen -iltapäivä urheilukentän alueella

ma 16.10. kello 09.00 - kello 12.00

KUTSUMME SINUT JA YSTÄVÄSI VIETTÄMÄÄN YHDESSÄ KAIKILLE AVOINTA KIPINÄÄ LIIKKUMISEEN-PÄIVÄÄ! MA 16.10.2017 KLO 9-12 URHEILUKESKUKSEEN TEHOMET AREENALLE TOIMINTARASTEILLA ON MAHDOLLISTA PÄÄSTÄ KOKEILEMAAN FRISBEEN HEITTOA, LASER AMMUNTAA, CURLINGIA, GOLFIA JA SEINÄKIIPEILYÄ! TARJOAMME MEHUA SEKÄ HERNEKEITTOA, ARVOMME OSALLISTUJIEN KESKEN PALKINTOJA, SIRPA TARVONEN (TYÖTTÖMIEN TERVEYDENHOITAJA) ON PAIKALLA MITTAAMASSA VERENPAINEITA JA VERENSOKEREITA. TOIMINTAANSA OVAT ESITTELEMÄSSÄ mm. KAPA 51, KALSKE AMPUMAJAOSTO, PUULAGOLF JA KANGASNIEMEN KURLINKI RY. TAPAHTUMAN TARJOAA YHTEISTYÖ JA TULEVAISUUS-HANKE (sosiaali- ja terveysministeriö tukee veikkauksen tuotoilla), KANGASNIEMEN TYÖTTÖMÄT RY, KANGASNIEMEN EVL-SEURAKUNTA, ESSOTE: sosiaalityö ja mielenterveystoimisto, KANGASNIEMEN KUNTA: LIIKUNTATOIMI JA NUORISOTOIMI, ESLI- LIIKKUVA MAASEUTUHANKE SEKÄ MYRSKYLYHTY RY TAPAHTUMA ON MAKSUTON. TERVETULOA!

Kangasniemen kirkko

Kauneimmat joululaulut kirkossa

Syvä Huokaus-yhtye, Naiskuoro Niemettäret ja Kangasniemen Mieslaulajat

Vihikankaan kerhotupa

Kaikille avoin PÄIVÄHETKI Vihikankaan kerhotuvalla.

Jouluisin miettein - keskustelua ja kahvittelua!

Jouluhiljentyminen Lapaskankaan Teboililla

Joululauluhetki ja aamukahvit joulutortun kera.