Anna palautetta!

Alla olevan lomakkeen kautta voit lähettää palautetta Kangasniemen seurakunnan toiminnasta ja nettisivuista. Voit myös esittää kysymyksiä tai toiveita seurakunnan toiminnan ja nettisivujen kehittämiseksi. Viestit ohjautuvat seurakunnan yleiseen sähköpostiin, josta ne välitetään eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos toivot vastausta viestiisi.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.