Kouluikäiset

Sanan Suvipäivät 2018

Liikuntaa, taidetta, askartelua, esityksiä 0-12-vuotiaille, lisätietoa: Lasten ja perheiden päivä la 16.6. Kalliolan koululla ja piha-alueella.

Kesäleirit Salmelan leirikeskuksessa

7.-9.6. Selviytyjät 2 - kesäleiri 2.-4. luokan käyneille

Leiri alkaa torstaina klo 11 ja päättyy leirin ja kotiväen yhteiseen ohjelmaan lauantaina klo 10:30-11.

Vietämme aikaa ulkona pelaillen ja lähimetsässä liikkuen. Uimme matalassa rannassa, saunomme ja askartelemme. Opettelemme myös erätaitoja ja teemme tehtäviä Selviytyjien tyyliin. Leirielämään kuuluu sekä vauhdikas meno että hiljentyminen hartauteen. Yöpyä voi 2-4 henkeä samassa huoneessa osallistujamäärästä riippuen. Yöpyä voi myös omassa tai seurakunnan teltassa. Leirille mahtuu n. 28 lasta. Mukana menossa Sanna, Kiti ja isoset. Leirimaksu 20 e.

3.-6.-luokkalaisten avoimet ovet

Klikkaa tästä lisätietoa.

Kerhot

Klikkaa kuvaa, niin löydät tietoa tyttökerhoista ja perhepalloilusta:

Messu

Kirkossa on lasten alttari pääalttarilta katsottuna vasemmalla takanurkalla. Sieltä löytyy tehtäviä sekä pienille lapsille että kouluikäisille. Kun keräät tarroja messupassiin, saat pienen kirjalahjan!

Pyhäkoulusta saat tietoa tältä sivulta.

tykkimäki
Valonpisaroita 16.6.: Taika-Petteri ja Kiisi, Nukketeatteri Sananjalka, puuhapajoja ja paljon muuta kivaa!