Kouluikäiset

Sanan Suvipäivät 2018

Liikuntaa, taidetta, askartelua, esityksiä 0-12-vuotiaille, lisätietoa: Lasten ja perheiden päivä la 16.6. Kalliolan koululla ja piha-alueella.

Kesäleirit Salmelan leirikeskuksessa

Kesän leireillä on vielä tilaa!

4.-5.6. Selviytyjät 1 - päiväleiri eskarin ja ekaluokan käyneille

Maanantaina kokoonnumme klo 9:30-17:00.

Tiistaina aloitamme klo 9:30 ja päätösohjelmaan klo 17-17:30 toivotamme tervetulleeksi myös kotiväen.

Leiripäivät sisältävät uimista matalassa rannassa, kädentaitoja, kesäisiä pelejä, lauluja ja leikkejä. Kisailemme ryhmissä Selviytyjien tapaan, mutta toisia kannustaen. Pääosin leiri vietetään ulkona, mutta käytössämme on myös leirikeskuksen tilat esim. ruokailuun ja oikein huonon sään sattuessa. Kumpaankin päivään kuuluu lounas, välipala ja päivällinen. Leirille mahtuu n. 20 lasta. Mukana menossa Sanna, Kiti ja isoset. Leirimaksu 15 e/ 2 pv.

7.-9.6. Selviytyjät 2 - kesäleiri 2.-4. luokan käyneille

Leiri alkaa torstaina klo 11 ja päättyy leirin ja kotiväen yhteiseen ohjelmaan lauantaina klo 10:30-11.

Vietämme aikaa ulkona pelaillen ja lähimetsässä liikkuen. Uimme matalassa rannassa, saunomme ja askartelemme. Opettelemme myös erätaitoja ja teemme tehtäviä Selviytyjien tyyliin. Leirielämään kuuluu sekä vauhdikas meno että hiljentyminen hartauteen. Yöpyä voi 2-4 henkeä samassa huoneessa osallistujamäärästä riippuen. Yöpyä voi myös omassa tai seurakunnan teltassa. Leirille mahtuu n. 28 lasta. Mukana menossa Sanna, Kiti ja isoset. Leirimaksu 20 e.

Ilmoittautuminen leireille

Kummallekin leirille ilmoittautuminen aukeaa TÄSTÄ LINKISTÄ  keskiviikkona 2.5. klo 16 ja päättyy su 25.5. klo 24. Linkki ilmoittautumiseen tulee myös etusivulle. Jos leiriläinen jää varasijalle, siitä ilmoitetaan mahdollisimman pian. Osallistujille lähetetään leirikirje.

3.-6.-luokkalaisten avoimet ovet

Klikkaa tästä lisätietoa.

Kerhot

Klikkaa kuvaa, niin löydät tietoa tyttökerhoista ja perhepalloilusta:

Messu

Kirkossa on lasten alttari pääalttarilta katsottuna vasemmalla takanurkalla. Sieltä löytyy tehtäviä sekä pienille lapsille että kouluikäisille. Kun keräät tarroja messupassiin, saat pienen kirjalahjan!

Pyhäkoulusta saat tietoa tältä sivulta.

tykkimäki
Valonpisaroita 16.6.: Taika-Petteri ja Kiisi, Nukketeatteri Sananjalka, puuhapajoja ja paljon muuta kivaa!