Nuoret

Klikkaa tästä:

Tervetuloa mukaan isoskoulutukseen, nuorteniltoihin, tapahtumiin, nuorten leireille ja retkille. Kokoontumispaikkoina ovat tutut ja kodikkaat Salmelan leirikeskus ja Tervaniemen tupa. Bändisoittimia voi näppäillä Terviksen alakerrassa, kysy lisää Sannalta (0400 143 608, myös WhatsApp) tai Samulilta (0400 143 607, myös WhatsApp).

Toiminnasta saat tietoa koulun ilmoitustaululta, instagramista @kngnuoret, Facebookin ryhmästä "Kangasniemen srk-nuoret" ja totta kai meiltä työntekijöiltä sekä nuorilta itseltään. Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa myös yläkoulun toisessa kerroksessa keskiviikkoisin ruokavälkällä klo 11.15-12.35 ja sitä ennen lukiolla.

Matka Unkariin ystävyysseurakunta Bükiin 25.-29.7.18

Kiinnostaisiko lähteä Unkariin nuorten festareille heinäkuussa? Paikkana ystävyysseurakuntamme Bük ja paikkoja auki kaksi. Matkat ja majoitus tulee seurakunnan puolesta ja mukaan lähtee myös Sanna. Tapahtuman ohjelmasta, paikasta, bändeistä ym. on unkariksi tietoa tällä sivulla.

Lisätietoa Sannalta 0400143608. Ilmoittautuminen reissulle 31.3. mennessä. Jos useita kiinnostuneita löytyy niin musiikin harrastus ja kielitaito katsotaan eduksi.

Katso videot:

nuortenillat