Musiikki

Kanttori Sirkku Tolvanen, puh. 0400 143604

sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Musiikki jumalanpalveluselmässä

Virsilaulu urkusäestyksellä sekä kuoro- ja urkumusiikki ovat jumalanpalvelusmusiikkimme

keskeiset tärkeät elementit. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietetään

gospelmessua, jossa laulut ja virret säestää Syvä Huokaus -yhtye.

Kirkollisten toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, jonka kanssa toimitusten musiikki suunnitellaan seurakuntalaisten toiveita kuunnellen. Kirkossa esitettävän musiikin on kuitenkin oltava sopusoinnussa toimitusten jumalanpalvelusluonteen kanssa.

Musiikki on perhejuhlien lisäksi läsnä myös lasten kerhoissa ja vanhusten pienryhmissä.

Kirkkokuoro

Seurakunnan kuorotoiminta vahvistaa ja rikastuttaa jumalanpalveluselämää ja  antaa samalla laulutaitoisille seurakuntalaisille mahdollisuuden käyttää lahjojaan seurakuntamme rakentamiseksi. Kirkkokuoron ohjelmisto muodostuu pääosin jumalanpalvelusmusiikista, mutta myös haastavammasta kirkkomusiikista. Kuoro laulaa jumalanpalveluksissa erityisesti suurina juhlapyhinä ja myös muulloin.

Kirkkokuoro harjoittelee kerran viikossa torstaisin seurakuntakeskuksessa.

Olet tervetullut laulamaan kuoroon. Ota yhteyttä kanttori Sirkku Tolvaseen puh. 0400 143604 tai sirkku.tolvanen(at)evl.fi

Syvä Huokaus

Raikkaasti ja valoisasti hengellistä musiikkia esittävä Syvä Huokaus -yhtye on mukana gospelmessuissa, Majatalo- ja Majakka-illoissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa vaihtelevalla kokoonpanolla. Yhtyettä luotsaavat Hanna Kuusjärvi ja Sanna Paappanen. Syvä Huokaus on vienyt musiikiosaamistaan myös ympäristöseurakuntiin.

Nuorten bänditoiminta

Tervaniemen kellarissa soittelee nuorten bändi

nuorityönohjaajan opastuksella.