Perheretki Tykkimäen huvipuistoon Kouvolaan la 19.5.18

RETKI ON TÄYNNÄ! Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistumme yhdessä muiden seurakuntien kanssa vauhdikkaaseen päivään Tykkimäellä. Mukaan voit lähteä koko perheellä! Lähdemme aamulla klo 8.30 bussilla ja palaamme illalla noin klo 20.00.

Tarjoamme rannekkeet tavallista edullisemmin. Hinta sisältää rannekkeen ja ohjelman:

• lapsi 90cm-119cm 10€
  • lapsi 120cm ja yli 15€
  • aikuinen 30€

Lapsi alle 90cm ja aikuinen ilman ranneketta ilmaiseksi. Alle 90 cm lapset pääsevät turvarajojen sallimiin laitteisiin maksavan aikuisen seurassa, mutta alueelta löytyy myös maksuton leikkipuisto pieniä ajatellen. Laitelippu maksaa 5€.

Jokaisella alaikäisellä lapsella on oltava nimetty täysi-ikäinen huoltaja mukana.

Bussikyydin tarjoaa Kangasniemen seurakunta, eväät ja ruokailut perheet huolehtivat itse. Tykkimäellä ohjelma alkaa klo 11.15 huvipuistojumalanpalveluksella (kesto 45 min) ja laitteet käynnistyvät sen jälkeen. Klo 14 ja klo 16 voi nauttia Jouko Mäki-Lohiluoman oivaltavasta ja rytmikkäästä musiikista.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa:

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille lähetetään retkikirje, joka sisältää myös laskun (eräpäivä 16.5.). Rannekkeet saapuvat etukäteen ja ne jaetaan bussissa. Varasijoilla oleville ilmoitamme ilmoittautumisjärjestyksessä heti, jos paikkoja vapautuu.

Vinkki: Ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa kerralla isomman porukan. Retkikirje ja lasku tulevat ilmoittautumisen tehneelle henkilölle.

Matkalle mukaan lähtevät lastenohjaaja Kiti Laitinen ja nuorisotyönohjaaja Sanna Paappanen, yhteystiedot alla mahdollisia kysymyksiä varten.

Tykkimäen sivut: tykkimaki.fi

Aluekartta

Laitehaku lapsen pituuden mukaan.

Nuori kirkko ry

Järjestäjät: Nuoren kirkon Kaakkois- Suomen ja Itä-Suomen piirit, Nuori kirkko, Mikkelin ja Kuopion hiippakunnat ja Kouvolan seurakuntayhtymä.