Lapset ja perheet

LAPSITYÖN UUTISIA: Lapsityö aloittaa toimintansa elokuussa muutolla Tervaniemen tuvalle (Tervaniementie 1). Kerhot aloitetaan muuton valmistuttua, tavoitteena viimeistään syyskuun alussa. Kerhojen aloitus ajankohdasta ilmoitetaan Kangasniemen kunnallislehdessä, seurakunnan kotisivuilla ja facebook -sivuilla.

Päiväkerhot kokoontuvat  maanantaina 9-12 , tiistaina 9-11  ja torstaina 9-11 . Ilmoittautumisia kerhoihin otetaan vastaan vk 34 alkaen. Avoimet kerhot kokoontuvat keskiviikkona ja perjantaina 9-10.30

Tervetuloa kerhoilemaan!

LASTENOHJAAJAT: Kiti Laitinen 0400-143617 JA Eija Kuitunen 0400-143618

Seurakunnan lapsityö tukee perheiden hengellistä kasvatusta tarjoamalla viikottaisin kokoontuvia päiväkerhoja, avoimiakerhoja sekä erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. 1-3 -vuotiaita seurakunta muistaa syntymäpäivinä kortilla.

PÄIVÄKERHO

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, kiitollisuutta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.

Päiväkerhossa voi leikkiä ja laulaa yhdessä toisten lasten kanssa hiljentyä rukoillen ja kuunnellen Raamatun kertomuksia sekä harjoitella kädentaitoja askarrellen.

Päiväkerhot kestävät 2-3 tuntia ja niitä ohjaavat lastenohjaajat, joiden kanssa voi myös keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista. Kerhossa syödään pieni välipala, jonka lapsi tuo mukanaan. Päiväkerho on maksuton.

Päiväkerhot kokoontuvat Tervaniemen tuvalla:

5v. maanantaisin klo 9-12

3-4v. tiistaisin klo 9-11

3-4v. torstaisin klo 9-11

AVOIN KERHO

Avoin kerho on tapaamispaikka alle kouluikäisille lapsille, heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Kerhon ohjelmaan kuuluu hartaushetki, kahvittelua ja seurustelua, vapaata leikkiä ja ohjattua askartelua. Kerhoon otetaan omat eväät mukaan. Seurakunta tarjoaa kahvit ja mehut. Kotona olevalle vanhemmalle kerho voi olla henkireikä arjessa, ja lapsille se tarjoaa mahdollisuuden leikkiä toisten kanssa.

Kerhoja on kaksi:

keskiviikkona ja perjantaina klo 9-10.30

PYHÄKOULU

Sirpa, Riitta ja pyhäkoulumummo Anita toivottavat kaikille lapsille ihanaa kesää!