Lapset ja perheet

Kesäjuttuja

LAPSITYÖN UUTISIA: Tervetuloa päiväkerhoihin (3-5v.) ja avoimiin kerhoihin! Päiväkerhot kokoontuvat  maanantaina 9-12 Vihikankaalla, tiistaina 9-11 Vihikankaalla ja torstaina 9-11 Tervaniemen tuvalla. Maanantain ja torstain kerhoon on vielä mahdollista ilmoittautua. Avoimet kerhot kokoontuvat keskiviikkona 9-10.30 Tervaniemen tuvalla (Tervaniementie 1) perjantaina 9.30-11 Vihikankaalla (Kiertotie 11).

LASTENOHJAAJAT: Kiti Laitinen 0400-143617 JA Eija Kuitunen 0400-143618

Seurakunnan lapsityö tukee perheiden hengellistä kasvatusta tarjoamalla viikottaisin kokoontuvia päiväkerhoja, avoimiakerhoja sekä erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. 1-3 -vuotiaita seurakunta muistaa syntymäpäivinä kortilla.

PÄIVÄKERHO

Seurakunnan päiväkerho on pienelle lapselle turvallinen paikka tutustua muihin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Samalla opitaan toisen kunnioittamista, kiitollisuutta, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon ja hyvyyteen luottamista.

Päiväkerhossa voi leikkiä ja laulaa yhdessä toisten lasten kanssa hiljentyä rukoillen ja kuunnellen Raamatun kertomuksiaharjoitella kädentaitoja askarrellen

Päiväkerhot kestävät 2-3 tuntia ja niitä ohjaavat lastenohjaajat, joiden kanssa voi myös keskustella kaikista lapseen liittyvistä asioista. Kerhossa syödään pieni välipala, jonka lapsi tuo mukanaan. Päiväkerho on maksuton.

Päiväkerhot kokoontuvat:

5v. maanantaisin Vihikankaalla klo 9-12

3-4v. tiistaisin Vihikankaalla klo 9-11

3-4v. torstaisin seurakuntakeskuksessa klo 9-11

AVOIN KERHO

Avoin kerho on tapaamispaikka alle kouluikäisille lapsille, heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Kerhon ohjelmaan kuuluu hartaushetki, kahvittelua ja seurustelua, vapaata leikkiä ja ohjattua askartelua. Kerhoon otetaan omat eväät mukaan. Seurakunta tarjoaa kahvit ja mehut. Kotona olevalle vanhemmalle kerho voi olla henkireikä arjessa, ja lapsille se tarjoaa mahdollisuuden leikkiä toisten kanssa.

Kerhoja on kaksi:

keskiviikkona Tervaniemen tuvalla klo 9-10.30

perjantaina Vihikankaan kerhotuvalla klo 9.30-11.00

PYHÄKOULU

2018 kevätkauden viimeinen pyhäkoulu on 6. toukokuuta gospelmessun yhteydessä.

Sirpa, Riitta ja pyhäkoulumummo Anita odottavat pieniä ja isoja pyhäkoululaisia!