Aikuiset

Haluatko vain levähtää? Pohdiskella ja keskustella? Vai osallistua säännölliseen toimintaan syventäen hengellistä elämääsi?

Meillä erilaiset pienpiirit, talkoot, kylätapahtumat ja kurssit ja retket ovat mahdollisuuksia osallistua aikuisena kirkon jäsenenä kotiseurakunnan elämään. Yhteys seurakuntaan ja usko Jumalaan vahvistuu  yhdessäolon ja rukouksen kautta.

MAJATALO-ILLAT

Majatalomme ovet ovat auki epäileväisille, uskovaisille ja toivovaisille! Ja ihan kaikille muillekin.

Pirkka-pappi ja Päivi Kettunen kutsuvat mukaan mielenkiintoisia haastateltavia ja Jaakko Pirttiaho opettaa raamattua eläytyen ja arkielämästäkin tuttujen vertauskuvien avulla.

Majatalon Bändi on luku sinänsä. Väkeä on niin paljon, että koskaan ei tiedä kuka tänään tulee laulamaan tai soittamaan. Mutta aina soitto soi! Ja Hymniä lauletaan!

Majatalon lämpimässä, hyväksyvässä ilmapiirissä, rukousten siunaamana, voimautuu ja jaksaa taas arjen touhuissa eteenpäin.

TULOSSA:

KUVAKOOSTE SYKSYN ENSIMMÄISESTÄ MAJATALOSTA: