Strategia

Kangasniemen seurakunnan strategia 2016-2020

TOIMINTA-AJATUS

Kangasniemen ev.lut. seurakunta on osa maailmanlaajaa Kristuksen kirkkoa. Sen perustehtävänä on julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta, opettaa seurakuntalaisia kasvamaan uskossa ja kantamaan lähimmäisvastuuta lähellä ja kaukana.

STRATEGISET SUUNTAVIIVAT

Puhumme Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä rohkeasti ja ymmärrettävästi kaikkialla.

Luomme tilaa vuorovaikutukselle ja viestimme monipuolisesti käyttäen erilaisia viestinnän keinoja.

Seurakunnan elämä on puoleensavetävää kaiken ikäisille ja ihmisille tarjotaan tilaisuus osallistua toiminnnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tuemme kristillistä kasvua kaikissa elämänvaiheissa.

Pidämme talouden vakaana ja hallinnon tehokkaana, riittävän keveänä ja toimintaa tukevana.

ARVOT

USKO - Yhteys armolliseen Jumalaan on kristityn elämän kestävä perusta.

TOIVO - Jeesuksen lupaus tulevaisuudesta tuo toivon.

RAKKAUS - Pyhä Henki rohkaisee meitä rakastamaan toisiamme.

VISIO

Kangasniemen seurakunta on ystävällisyyden yhteisö. Se tuo erilaiset ihmiset yhteen arvonsa säilyttäen ja uusia toimintatapoja kehittäen. Usko Jumalaan koetaan voimavarana. Yhä useampi kokee seurakunnan läheiseksi ja haluaa tehdä osansa sen kehittämiseksi.