Kangasniemen seurakunta

Kirkkoniementie 2, 51200 Kangasniemi
Avoinna klo 9-12 ma-pe

kangasniemen.kirkkoherranvirasto[at]evl.fi

Työntekijöiden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löytyvät yhteystiedot -sivulta.

---------------------------------------------------

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Voit tilata virkatodistuksen tai sukuselvityksen joko nettilomakkeella tai puhelimitse Kangasniemen kirkkoherranvirastosta 0400 143 600 tai postitse (osoite alla).

Tilauksen voi tehdä tarvittaessa myös Mikkelin keskusrekisteriin ma-pe klo 9 - 15.15 numeroon 015 340 200.

Todistusta tilattaessa on ilmoitettava todistuksen käyttötarkoitus, selvityksen kohteena olevan henkilön henkilötiedot, muuttoaika seurakuntaan tai seurakunnasta pois, muut sukuselvityksen laatimiseen vaikuttavat tiedot sekä tilaajan yhteystiedot henkilö- tai ly-tunnuksineen.

Sukuselvitykset pyritään toimittamaan kahden viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Sukututkimus

Sukututkimuksen voi tilata oheista lomaketta käyttäen. Tulosta lomake, täytä se ja lähetä joko sähköpostilla osoitteella maija.nuuttila@evl.fi tai postitse osoitteella:

Kangasniemen seurakunta
Kirkkoniementie 2, 51200 KANGASNIEMI

Älä laita sähköpostilla lähetettävään lomakkeeseen henkilötunnuksen loppuosaa tietoturvasyistä.

Kaikilta sukututkimusta pyytäviltä sukututkijoilta vaaditaan rekisteriseloste. (Henkilötietolaki 10§)

Tietosuojavaltuutetun toimiston sivuilta löytyy tarvittavat lomakkeet ja täyttöohjeet rekisteriselosteen laatimista varten.

Kangasniemen seurakunta

Mäntyharjun ja Kangasniemen seurakuntien keskenään tekemän sopimuksen mukaan Mäntyharjun seurakunta tekee virkatodistukset ja sukuselvitykset myös Kangasniemen seurakunnan jäsenistä.

Kirkon yhteinen jäsenrekisteri

Vuoden 2013 alusta alkaen on otettu käyttöön kirkon yhteinen jäsenrekisteri, joka kattaa kaikki Suomen evankelis-luterilaiset seurakunnat 1.10.1999 alkaen. Tämä tarkoittaa, että seurakunta, jossa henkilö on ollut viimeiseksi kirjolla, voi yhdellä todistuksella todistaa henkilön 1.10.1999 jälkeiset kirjoillaoloajat eri ev.lut. seurakunnissa. Tätä aikaisemmat seurakunnissa kirjoillaoloajat täytyy vielä toistaiseksi tilata aikaisemman käytännön mukaisesti kyseisistä seurakunnista.