Jumalanpalvelus

Toivotamme kaikki  lämpimästi tervetulleiksi sunnuntaisin kotikirkkomme messuun. Messun ytimenä ovat Jumalan sana sekä ehtoollisen sakramentti. Niihin kytkeytyvät erottamattomasti seurakunnan rukous, tunnustus ja ylistys. Kolmiyhteinen Jumala ja hänen hyvät tekonsa sekä koko pelastushistoria ovat messussa läsnä ja kohtaavat ihmisen hänen elämäntilanteessaan.

Messu on voiman lähde arkeen, jossa jaamme Jumalan rakkautta eteenpäin.

Gospelmessua..

..vietetään kirkossamme joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Laulu-ja soitinyhtye Syvä Huokaus-yhtye säestää messulaulut ja  virret.  Messun päätyttyä voi vaihtaa kuulumisia kirkkokahveilla.

Seurakunnassamme toimii yhdeksän messuryhmää, joissa on yhteensä yli sataneljäkymmentä jäsentä.  Messuryhmien jäsenet toimivat eri tehtävissä messun aikana, tekstinlukijoina, kolehdinkannossa, rukouspyyntöjen kerääjinä, päivän lukukappaleiden lukijoina, ym. Mikäli sinäkin haluat tulla toteuttamaan jumalanpalvelusta meidän kanssamme, ota yhteyttä kirkkoherra Matti Tolvaseen.

Olet lämpimästi tervetullut oman seurakunnan jumalanpalvelusyhteyteen.

Messupyhäkoulu

2018 alkuvuoden pyhäkoulut:

14. tammikuuta, 4. helmikuuta, 18. maaliskuuta, 8. huhtikuuta ja 6. toukokuuta.